Referencer

Her kan du se en række videoer med personer og teams som er blevet coachet af Kirsten Kampp. Du er velkommen til at kontakte Kirsten på tlf. 2670 9897 eller kirsten@kampp.dk hvis du har brug for flere referencer eller gerne vil høre mere om hvad hun specifikt kan tilbyde dig.

De 3 partnere i design-people aps fortæller om teamcoachingforløb med Kirsten Kampp.

 


Retaildirektør i Telenor, Michael Lamberth, fortæller om udbyttet af sit coaching forløb med Kirsten Kampp.

 


Michael Petterson, Arbejdsmarkedschef i Vejle Kommune fortæller om udbyttet af sit leder coaching forløb med Kirsten Kampp.

 


Tim Hansen, Direktør, Social og Sundhed i Sønderborg Kommune taler blandt andet om udbyttet af coaching af lederteamet i Myndighedsafdelingen med Kirsten Kampp.

 


Joan Slaikjer Hansen, Myndighedschef, Social og Sundhed, Sønderborg Kommune taler om udbyttet af at kombinere relationscoaching af lederteamet med individuel coaching af lederne.

 


Mette Petersen Christensen, Afdelingsleder (voksen teamet), Social og Sundhed i Sønderborg Kommune.

 


Jytte Nørgaard, Afdelingsleder (Hjælpemiddelgruppen), Social og Sundhed, Sønderborg Kommune

 


Afdelingsleder Uffe Nymark Breum og sundhedskonsulenterne Tina Kreutzer og Susanne Petersen fra Team Sundhedsfremme og Forebyggelse i Vejle Kommune fortæller om udbyttet af teamcoachingforløb med Kirsten Kampp.

 

“Må jeg på det varmeste anbefale Kirsten Kampp. En erfaren, ærlig, indsigtsfuld, ligeværdig, skarpseende, varm personlighed, som trygt guider et forløb med stor menneskelig empati. En dybt professionel kompetent coach. En coach bør være som ens bedste ven, og det er Kirsten Kampp.”
Per Scheel-Krüger, kunstnerisk leder Teater Grob, Kbh.

“Kirsten har et godt kendskab til den kontekst en offentlig leder befinder sig i. Det betyder meget at sammenhænge og baggrund er forstået på forhånd. Ligesom hendes ledererfaringer betyder at hun har kendskab til de dilemmaer jeg som leder ind imellem står overfor. Kirsten er troværdig og vedholdende som coach. Det betyder, at jeg altid har gået fra en session med et klart billede af, hvad jeg nu skal gøre i forhold til en konkret situation.”
Lone Lyrskov, kommunaldirektør Glostrup Kommune  (nu Herning kommune).

“Alle ledere burde have en coach!
For mig har samtalerne med Kirsten betydet, at jeg har fundet en indre ro og harmoni. Jeg oplever også at få et overskud, som kommer både mine omgivelser og mig selv til gode.
Gennem coachingsamtalerne formår Kirsten, at få mig til at fastholde fokus i mine ledelsesopgaver og udfordre mig på mine værdier i de emner jeg vælger at blive coachet på. At have Kirsten som coach, er noget af den bedste og mest konkrete lederudvikling,jeg har oplevet.”
MD,Personalechef i større offentlig virksomhed

”Med Kirsten som coach kom jeg hjem til mig selv. Hun skabte et rum, der gjorde, at jeg turde at tage de valg, som skaber balance i mit privat- og arbejdsliv. Vi nåede ind til kernen i mig, der hvor man tager alle overfrakker og forbehold af, sætter sig fri – og er i stand til at møde livet som den store gave, det jo er. Og vel at mærke uden at gå på kompromis med sig selv.”
Gry Guldberg, Organisations- og ledelseskonsulent, Attractor/ Rambøll

“Mit møde med Kirsten har været: Provokerende. Ærligt. Omsorgsfuldt. Og til tider rystende. I lighed med regnbuen fuld af farver og med skatten for enden. Skatten er opdagelsen af dig selv og dine behov. Det har været et at mit livs spændende opdagelser”
Anne W. Jørgensen, Leder Vejlby Fritidscenter

“Kirsten har en fantastisk empati. Hun er god til at lytte og stille de rigtige spørgsmål. En stor menneskekender.
Coachingforløbet var konstruktivt, hårdt men godt, kompetent, altid med en følelse af at have det bedre efter en coaching, – trygt og udfordrende.
Jeg har fået nogle redskaber jeg kan bruge når jeg havner i de situationer der ind imellem gør livet lidt svært at tackle.”
Skipper Flytkjær, Docent, Det Jyske Musikkonservatorium. www.rockfordirektører.dk

Klik her for at læse mere om hvilke ydelser Kirsten tilbyder

 

 

Kontakt Kirsten
Telefon: (+45) 2670 9897 E-mail: kirsten@kampp.dk
Er du den leder du ønsker at være?
Dygtige ledere kan mærkes, når de er på. Vi kan tydeligt fornemme hvem de er, hvad de står for og hvad de vil.

Ledere der har indsigt I hvem de selv er, - kender deres egne grundlæggende værdier og som tør at efterleve dem, er de ledere vi omtaler som troværdige og autentiske.

Din evne til at være dig selv som menneske og som leder samt evnen til at skabe grobund for udvikling i de relationer du leder, er essensen i det stærke lederskab.

Styrker du kvaliteten af dit lederskab, træner du dine relationskompetencer, vil effekten snart kunne måles på medarbejdernes trivsel, kunderelationen og dermed på resultaterne.

>> Se ydelser